La Cerdanya a Quatre Potes
Equirutas Pirineo
Cavalls de La Llosa

Castellano Català English
       Serveis
Els serveis que oferim són els següents:

Classes d'iniciació a l´equitació. Les realitzem a la pista, on els hi ensenyem els principis bàsics de l´equitació, respallat i preparació del nostre cavall, atencions bàsiques. Aproximadament durant una hora i el seu preu és de 20€.
 
. Classes de volteig. Encarades anens d´entre 8/12 anys. Són classes a la corda de gimnàstica sobre el cavall, per potenciar la confiança, equilibri i seient. Aproximadament mitja hora i el seu preu és de 15.€.
 
Classes d'equitació avançada. Per aquelles persones que ja gaudeixen d´un nivell bàsic de pas, trot i galop, i pretenen millorar la seva tècnica. Aproximadament una hora, i el seu preu és de 25€.
 
Classes de Salt. Necessari nivell previ. Iniciació o perfeccionament del salt, barres de tranqueig, cavalletis; tècnica de salt. Aproximadament 45 minuts i el seu preu és de 30€.
 
Classes de Doma. Necessari nivell previ. Perfeccionament dels aires bàsics, exercicis en dues pistes, ajudes per a moviments superiors. Aproximadament 45 minuts, i el seu preu és de 30€.

• Estades i manteniment de cavalls. En régim de semillibertat, boxes de 3x3 metres amb encenalls per jaç.
• Preparació bàsica de cavalls. Doma de poltres. Doma natural.
• Preparació esportiva de cavalls per Salt. Entrenament. Possibilitat d´anar a concursar.
• Preparació esportiva de cavalls per Doma Clàssica. Entrenament. Possibilitat d´anar a concursar.

• Equitació per grups, familiars o d'empresa.
• Equitació per a grups d'escolars.

Passejades d'iniciació. Passejada d´una hora que discórrer per la reserva natural de riveres altes del Segre, amb una explicació prèvia de les ordres bàsiques per manar el cavall i uns consells. El preu és de 18€ i inclou assegurança federativa.
Passejades de varies hores, d'un matí i fins un dia. A consultar.
© 2024 La Cerdanya a Quatre Potes - Ctra. N. 260, Km. 200 - 25700 Prullans | Nota legal